Nellie Rolf

Jag bor i Dalby, en by utanför Lund i sydvästra Skåne, med min familj som innefattar make och två barn. Här lugn och familjärt med skogen ett stenkast från dörren och det är precis så vi vill ha det. Jag har varit intresserad av att röra på mig sedan barnsben och är en sån där irriterande jäkel som helst vill vara aktiv och verkligen gillar att träna och som tackar nej till kakor och godis för att vill äta nyttigt (inte för att jag ska). Det betyder dock inte att jag är någon helig renlevnadsmänniska som går på stenålderskost. Jag tycker att jag har ett sunt förhållningssätt till både mat och träning och ogillar både hetsiga utmaningar och olika typer av dieter.

Nellie Rolf

Sedan 2005 (då jag var 27 år) har jag arbetat med träning vid sidan om studier och ”ordinarie” kontorsarbete och har skrapat ihop följande utbildningar genom åren:

Global yoga assisteringsprogram, Johanna Andersson (2017)
Global yoga yin, Kajsa Henningsson (2016)
Global yoga grundutbildning, Lisa Forhammar (2016)
Yinyoga, Gerdahallen (2015)
Teoretisk grundutbildning, the Academy (2014)
Global yoga personlig träning, Johanna Andersson (2014)
Indoor walking, Studio Aktiverum (2011)
Poweryoga, Gerdahallen (2007)
Gruppträningsinstruktör aerobics och step, Gerdahallen (2005)

Just nu leder jag yogaklasser i egen regi i Södra Sandby och Dalby (utanför Lund). Här kan du läsa mer om min yogafilosofi och här hittar du aktuellt schema.

Vill du ha yoga på din arbetsplats i Lund/Malmö med omnejd så hör av dig så tittar vi på ett upplägg som passar för er.

Eller har du något annat kul förslag på samarbete? Jag är idel öra och öppen för det mesta så länge det går i linje med mina värderingar.

Här hittar du min kontaktuppgifter.

SparaSpara

SparaSpara