Min yogafilosofi

För mig handlar yoga om att umgås med mig själv. Att lyssna inåt och stärka mig själv, både fysisk och mentalt. När jag yogar kan jag vara helt fokuserad på nuet och närvarande in min kropp och låter på så sätt hjärnan vila från intryck och processande av tankar och idéer. Jag blir en bättre människa när jag yogar; mer tillåtande, accepterande och ödmjuk. På mina yogaklasser vill jag hjälpa dig som deltagare att landa i dig själv och känna dig bekväm där. Att känna kärlek, tillit och acceptans inför dig själv, och andra människor. Genom att lära känna dig själv kan du förstå hur du kan rusta dig för de utmaningar livet kommer med.

Nellie Rolf_sidokråka

Foto: Marie Ledendal

SCHEMA
Höstens kurser 2017 hålls i Södra Sandy respektive Flyinge. Mer info finns på respektive sida:

Schema för Södra Sandby
Schema för Flyinge

Global yoga för alla

Global yoga är en flödande och personlig yogastil med influenser både från öst och väst. Genom att praktisera yoga tränar vi tålamod, medvetenhet och balans och får en starkare och smidigare kropp på köpet. Kom på en lekfull och utvecklande yoga där vi tillsamman tar oss igenom både fysiska och mentala utmaningar.

Global yoga grund
På denna kursen går vi igenom grunderna i flödande yoga och ger extra mycket tid att hitta in i positionerna och jobbar med teknik, i både de fysiska positionerna och andningen. Vi går noggrant igenom solhälsningen och grundläggande stående och sittande positioner.

Yinyoga
Yinyoga är en återhämtande och lugn yoga med passiva positioner och fokus på djupa vävnader. Genom yinyoga får vi ökat flöde av energi och strama leder blir mer rörliga. Yinyoga är enkelt och passar alla och speciellt dig som tycker att den flödande yogan är för utmanande.

SUP-yoga
Att yoga på en stand-up paddle board är magiskt. Vi utför enklare yogapositioner på brädan (som är förankrad med ett rep) och upplever yoga på vattnet. Jag har SUP-yogapass i samarbete med Moana Malmö.

SUP-yoga_Nellie Rolf

Foto: Anna Hermansson